Page 1 of 1

Jak dostat POI radarů do navigace Mio?

PostPosted: 30.3.2007, 18:25
by MasikMichal
Dobrý den.
Potřebuji poradit jak dostat do MIO C710 POI body stažené z
www.poi.cz
Stáhnul jsem je do počítače pak přes mio transfer do přístroje ale mám dojem že se nezobrazují.
Jsem začátečník někde dělám chybu.
Děkuji za rady.

EDIT by Admin

PostPosted: 30.3.2007, 19:13
by Jirásek
nemám MIO, nicméně

1. proč píšeš dotaz 2x :?: :?: :?: :shock:
2. MIO se tu již trochu diskutovalo, prohlídni fórum (IGO, ostatní navigace), ale především - nahoře je ikonka s lupou a vedle modře Hledat, velice užitečná funkce, stačí zadat MIO

Dodatek - omlouvám se za rýpnutí ohledně duplicity, právě se mi stalo něco podobného. Někde asi něco šifruje, odkliknul jsem jednou a ve fóru je to dvakrát :shock:

PostPosted: 31.3.2007, 8:49
by MasikMichal
Díky.
Podívám se co tu již bylo psáno.

PostPosted: 2.4.2007, 10:25
by libor_m
Přímý odkaz na soubor SpeedCams.mtc, který tvoří Petr Maizner z fóra Drobeček.net na základě našich dat - http://drobecek.net/soubory/mio/SpeedCams.mtc

Re: Jak dostat POI radarů do navigace Mio?

PostPosted: 23.6.2007, 16:38
by milav
Aktuální verze radarů pro MIO - z dat poi.cz - najdete na: http://tomasii.cdc.cz/index.html :jupi: