POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Vše o podpůrném softwaru pro GPS a navigace

POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 2.11.2008, 21:51

Zdravim, nevi nekdo jaky format pouzit pro konverzi do onborad navigace pro system v autech Phedra, Citroen C8, Peugeot 807, Fiat Ulyse. Konkretne model RT3.

Prikladam vyexportovany POI. Ne ze by to neslo nadatlovat rucne ale v pripade radaru je to temer nemozne ;-) Nenasel by se nejaky ciman, kdo by poradil jak na to, pripadne jaky format ktery je zde dostupny pouzit aby se to nechalo poupravovat a nahrat ? :zamysl:

Import a export se provadi skrze aplikaci RTxMapEditor nicmene je potreba pripravit format souboru pro import

IMPORT:
*.asc
*.csv
scdb.info list google_earth_scdb.kmz
gpspassion/alertegps *.zip
RT3MapeditorList *.rt3

Link na SW RTxMapEditor
http://rapidshare.com/files/160089762/RTxMapEditor0407.exe.html

manual: pry je v nem format souboru, ale moje anglina je mizerna
http://rapidshare.com/files/160092894/userGuideRTxMapEditor-en.pdf.html


v linku ke stazeni je i vyexportovany POi do *.asc, ktery jde bez problemu naimportovat
Dekuji za Vas cas ...
Attachments
TD41220401-AMUSEMENT PARK.zip
zdrojovy vyexportovany
(1.02 KiB) Downloaded 1055 times
Last edited by JanalTom on 3.11.2008, 0:14, edited 5 times in total.
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby Henry on 2.11.2008, 23:31

Možná by bodlo heslo k tomu ZIPu.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 3.11.2008, 0:09

opraveno, sry
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby Henry on 3.11.2008, 0:43

Mohlo by fungovat, když si nastavíš v Uživatelském panelu (ucp.php?i=onlinepoi&mode=zobrazeni) Výchozí formát pro stahování na "asc - Navigon"
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 3.11.2008, 20:01

no takze to vypada ...... ze to pojede :palce:
natahnulo se to bez chyb, tak uvidime, zitra to zkusim nacist do navigace a dam vedet jestli je to ok a nactou se korektne .... :palce:
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 4.11.2008, 19:54

Potvrzuji, POi se v navigaci korektne zobrazuji. Sice asi nebude fungovat nejake upozornovani, nebylo to kde nastavit, ale hlavne ze to tam je !

Dekuji vsem zucastnenym :-)

P.S. Bylo by vhodne nekam napsat, ze tento format lze pouzit i k teto navigaci ...
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby Milhaus65 on 6.11.2008, 19:34

Můžete pls upřesnit postup ??? Mám taky RT3 ve P 407 a docela rad bych si to doplnil o POI. Předpokládám, že to do RT3 natahujete přes mapové CD, jiná cesta mi není známa. Předem děkuji.
Magneti Marelli RT6
IOS - Sygic, Viago
User avatar
Milhaus65
 
Posts: 48
Joined: 22.1.2008, 23:38
Location: Hodonín

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 6.11.2008, 23:26

cau milhaus65 zejtra ti sem pisnu presnejsi postup, dnes uz jdu chrnet :-)
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby JanalTom on 7.11.2008, 19:13

Takze pro uspesnou praci potrebujes:

1, cd s mapovymi podklady
2, program RTxMapEditor 0.4.0.7 stahnes Zde:
Code: Select All
http://www.eurovan2.com/forum/rtxmapditor/7634-rtxmapeditor-last-version-faq.html

3, POI body ve formatu asc - Navigon
4, stahnout si UK manual ktery najdes v bodu 2
Code: Select All
http://rt3mapeditor.eurovan2.com/userGuideRTxMapEditor-en.pdf
a drzet se ho krok po kroku a mas to skoro doma :-)
5, aplikaci nakonfigurovat
6, naimportovat POI
7, patchnout mapy
8, v programu udelat ISO a vypalit
9, vyzkouset v aute :usmev:

Ja v navigaci zapnul vsechny POI, nevytvori to zadnou dalsi kategorii kterou muzes zapnout nebo vypnout at uz tam naimportujes jakekoli jine POI. Videl jsem korektne ikonky RADARU na mistech kde jsou i na me nokii, takze to funguje, bohuzel ted mam nefunkcni auto (spojka), takze nemuzu vyzkouset za jizdy, ale na navigaci videt jsou.

Kdyby ti neco nebylo jasne pisni, pokud budu moci, poradim.
User avatar
JanalTom
 
Posts: 12
Joined: 31.7.2006, 16:24

Re: POI pro RT3 Navteq (Phedra)

Postby vareka on 31.5.2009, 22:03

Naprosto jsem se nedostal přes konfiguraci, snažil jsem se to přeložit ale asi nějak špatně chápu mám RT3, nastavoval jsem všechno možné a dál jsem se nedostal.
díky za pomoc Radek
vareka
 
Posts: 1
Joined: 5.2.2008, 22:46
Location: olomouc


Return to Ostatní software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron