CoPilot

Vše o podpůrném softwaru pro GPS a navigace

CoPilot

Postby bobbecek on 7.12.2009, 10:57

Vybírám navigační sw pro Android/HERO. Zatím vede ALK CoPilot 8, ale spokojenost ještě není 100%.

Řeším 2 podstatné věcí:

- import POI (radary) - umí to sice TT OV2 formát, ale při importu jen nahlásí "Importuju 200 položek" a třeba 45 min se snaží (asi jo, zátěž systému je 100%) nebo se kousne; každopádně nic nenaimportuje

- TMC - je to hlubší problém, protože Android nepodporuje BT Serial Profile - nevěřím ale, že to nejde nějak obejít ;-)

Předem díky za jakékoliv rady!
bobbecek
 
Posts: 2
Joined: 23.12.2008, 1:41

Re: CoPilot

Postby Scorpio_cz on 7.12.2009, 11:48

- TMC - je to hlubší problém, protože Android nepodporuje BT Serial Profile - nevěřím ale, že to nejde nějak obejít ;-)


No já jsem pesimista ... pokud má BT TMC přijímač charakteristiku BT Serial, a Anddroid to nepodporuje,
pak Android prostě dané zařízení buďto neuvidí vůbec, nebo ho nebude umět připojit.

Řešil jsem něco podobného na PC co mělo ořezaný BT stack, a vím, že dokud jsem neaktualizoval BT stack
na plnohodnotný (co měl BT Serial Profile), tak přes připojení (GPS přijímače) vlak prostě nejel :cry:

PS : témata neduplikujeme, že
Code: Select All
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=30&t=3302
?
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: CoPilot

Postby snowmaker on 24.3.2010, 13:17

Mam ten samy problem s improtem POI v ov2. Napise, ze importuje ..... polozek a zatuhne. Pres Copilot Central v 2.0 by se mely dat naimportovat i POI v csv formatu. Pri spusteni Copilota napise ze importuje a pak vyhodi, ze naimportoval 0 polozek. Takze s tim importem obecne to bude hodne divoky :-(

Treba nekdo zna nejaky zaklinadlo, jak se tohe resi. Koupil jsem si aktivaci za 1800Kc a tohle mi tu radost z celkem dobre udelane navigace zkazilo :KO:
snowmaker
 
Posts: 4
Joined: 18.9.2007, 21:32


Return to Ostatní software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron