Tyre Lite

Vše o podpůrném softwaru pro GPS a navigace

Tyre Lite

Postby ďaur on 21.6.2013, 7:21

možná jsem se špatně díval (nebo neumím hledat), nenašel jsem odpověď na můj problém:
nainstaluji Tyre, spustím, objeví se mi malá obrazovka s titulkem (název programu) Tyre Lite. program nedokáže zobrazit mapu. podotýkám, že ikona google v nabídce není. ví někdo, kde je zakopaný pes?
za odpověď děkuji předem
ďaur
 
Posts: 2
Joined: 21.6.2013, 7:13

Re: Tyre Lite

Postby Gumídek on 21.6.2013, 16:19

Nevím, mne Tyre funguje bez problémů...
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: Tyre Lite

Postby mila-p on 21.6.2013, 21:56

Pro tazatele: Co je Tyre Lite? To vyskočilo v té hlášce? Program Tyre je ve verzích Basic, Plus a Pro, kde Basic je Free. Používám odjakživa Basic a také vše bez problému, vč. Google mapy. V menu Tyre jsou nějaká nastavení, to bych vyzkoušel jako první, jinak třeba pomůže přeinstalace. Jestli to Lite neznamená nějakou "osekanou" verzi staženou bůhví odkud :zamysl:
Oficiální web Tyre: http://www.tyretotravel.com/
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
User avatar
mila-p
 
Posts: 940
Joined: 2.5.2006, 23:05
Location: Praha 8

Re: Tyre Lite

Postby ďaur on 26.6.2013, 7:40

nene, staženo z oficiálních stránek, přeinstalace nepomáhá, tyre lite je v horním modrém pruhu okna tak jako jen tyre pokud program běží tak jak má....
ďaur
 
Posts: 2
Joined: 21.6.2013, 7:13


Return to Ostatní software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron