Radary

Vše o navigaci Dynavix Mobile

Radary

Postby pslany on 27.9.2006, 11:41

Prosim o radu, existuje zpusob jak dostat poi do Dynavixu?
Snazil jsem se hledat, lec marne.

Paul
pslany
 
Posts: 3
Joined: 21.6.2006, 10:42

Re: Radary

Postby EVIZ on 17.11.2007, 18:00

Já taky pak jsem celej dynavix zahodil
EVIZ
 
Posts: 40
Joined: 18.2.2007, 23:25

Re: Radary

Postby P800 on 17.11.2007, 19:12

Dynavix? To je ještě aktuální? Jsem měl pocit, že to byl podvod na uživatele. Pamatuji, jak jsem se zcela vážně rozhodoval o jeho nákupu a byl jsem velmi rád za nevyhozených mnoho tisíc Kč
A.C.A.B.
User avatar
P800
 
Posts: 236
Joined: 24.7.2007, 14:41
Location: Modřice

Re: Radary

Postby Mudrunka on 15.4.2008, 14:07

Rád bych znovuotevřel toto téma. Dynavix ve verzi 7.2.3 umožňuje import radarů (sice jen mobilní+statické) v celé šíři příslušné databáze. Problémem jest to, že pro import vyžaduje trochu jiný tvar souboru *.csv. Mám tedy dotaz, bude daný web podporovat i tento navigační soft, nebo se bude tvářit, že není.
Pro různé štouraly a jiná individua. Jedná se o soft, který se v poslední době nejrychleji rozvíjí a pokud opět nezakopne má potenci v budoucnu stávající stálice na navigačním nebi lehce prohnat….
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Henry on 15.4.2008, 14:46

Pokud novou strukturu CSV budeme znát...
Pokud tomu rozumím dobře, tak tam bude možný bezplatný přechod - takže bychom stávající strukturu CSV pro Dynavix pouze upravili...
Henry
 
Posts: 1366
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary

Postby Mudrunka on 15.4.2008, 15:02

např. http://www.ce4you.cz/forums/download_file.asp?f=8638&d=/files/forums/cz/0000274419/radars11.csv kolega Méďa z diskuse ce4you udělal drobné úpravy na radarech stáhnutých z tohoto webu. Import OK, funkce taktéž. Jenom semafory tam dal jako kamery z důvodu, že Dynavix podporuje jenom 2 kategorie (mobilní a fixní)
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Henry on 15.4.2008, 15:12

Ne že bych ti nevěřil, ale na navigovat se píše:
Code: Select All
Databáze radarů. Databáze radarů byla konsolidována, statické radary jsou přesněji zaměřeny, byly přidány kamery, mobilní radary – místa, kde se obvykle měří, hlídané křižovatky – kontrola průjezdů na červenou (Praha – kompletní pokrytí). Databázi lze aktualizovat libovolným počtem dalších.

takže je otázka, jestli ty křižovatky umí importovat anebo ne...
Henry
 
Posts: 1366
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary

Postby Mudrunka on 15.4.2008, 15:16

neumí. Kolega Méďa si pomohl tím, že ze semaforů udělal fixní kameru. Jinak by se to tam nedostalo
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Henry on 16.4.2008, 9:33

Na http://online.poi.cz nahoře je nyní mezi ostatními radary odkaz i na Dynavix (http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&gen=dynr) je v tom jen ČR, kdybyste tam chtěli i Slovensko, tak stačí říct.
Soubor se stáhne v ZIPu se dvěma soubory CSV - fixními (+kamery) a mobilními.
Henry
 
Posts: 1366
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary

Postby Mudrunka on 16.4.2008, 10:14

Henry,
rychlé, cílené, perfektní, prostě téměř ideální. Jsi dobrej, díky.
Jsou tam sice nějaké podivnosti v popisech POI, ale to je datová záležitost, alespoň podle mého názoru. V režimu simulace plně funkční, odpoledne zkusím v reálu a hlavně zítra mám větší cestování na trase, kde vím o všech možných i nemožných místech měření, ale i znám data radarů. Podám zprávu.
Mám ale přesto prosbu. Jaksi se vytratilo úsekové měření, vím moje chyba, měl jsem na to upozornit. Řekl bych, že je třeba přidat k fixním kamerám a pak to nejspíš nebude mít chybu. 8-)
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Henry on 16.4.2008, 11:43

Přidal jsem k těm fixním i úsekové - samozřejmě to bude pípat 2x na jednom úseku - na začátku a na konci...
Henry
 
Posts: 1366
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Radary

Postby Mudrunka on 16.4.2008, 12:11

Henry,
import funguje tak, že se nahrají i úsekáče. Dvojí pípnutí nevadí, to druhé s dostatečným předstihem chápavějšímu řidiči připomene co se děje tak, aby v případě potřeby s tím něco udělal. Každopádně díky.
Co mě zatím trochu znervózňuje je to, že je tam množina záznamů, které nemají popis a přitom mají mít. Nyní nevím, zda je Dynavix náhodou neignoruje. Budu zkoumat a podám zprávu. Zatím díky. :pc:
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Mudrunka on 16.4.2008, 12:52

Henry,
tož jsem na to přišel, co způsobuje množinu záznamů, kde Dynavix ignoruje popis bodu zájmu. Problém je v cestine, mrcha jedna. Popisy, které neobsahují hacky a carky neignoruje, ostatní ano, ale jako objekt je to přesto funkční. Počítá to s cestinou, která je v přiloženém souboru. Řešení tedy je, buďto hacky, carky zlikvidovat jako třídu, nebo to převést.
Attachments
radars.rar
(3.59 KiB) Downloaded 606 times
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Re: Radary

Postby Docent on 16.4.2008, 13:03

No tak to je fakt výborný český produkt, když nepočítá s diakritikou. Neopajcovali to náhodou autoři z něčeho jiného, co též češtinu neumí (napadá mne TomTom, Garmin...)?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1685
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Radary

Postby Mudrunka on 16.4.2008, 13:27

to Docent.
Tvých ctěných příspěvků si stále vážím a vážím… Jenom to chce někdy 2x řezat a 1x měřit -) :haha:
Doporučuji přečíst ještě jednou to, co jsem napsal. Ono totiž kráčí o kódování češtiny, ne o to, zda je, či nikoliv
HW: Samsung Omnia i900
SW: Route66; iGO 8; TT 7.450 a na staré mašině NAVIGON 6.2 + POI Warner3; AutoMapa; ViaGPS 1.5; Dynavix 7 v.2.3 ČR
User avatar
Mudrunka
 
Posts: 102
Joined: 18.3.2007, 22:21

Next

Return to Dynavix Mobile

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest