Proč mě nejdou stahovat body
Moderátor: freewall
Proč mě nejdou stahovat body
Zdravím všechny..... Prosím o radu, nejdou mi stahovat body a nevím proč. Používám prohlížeš Opera. Pomoc prosímmmmm
- pschonmann
Re: Proč mě nejdou stahovat body
Trochu málo informací nemyslíš ?
Píše ti prohlížeč nějakou chybu ?! Co, kde stahuješ .
Píše ti prohlížeč nějakou chybu ?! Co, kde stahuješ .
Píše mě to: chyba, nemáte oprávnění stahovat body. Tak nevím, co udělat, abych mohl stahovat.
- pschonmann
Zkoušel jsi i v jiném prohlížeči ?kenny20 píše:Píše mě to: chyba, nemáte oprávnění stahovat body. Tak nevím, co udělat, abych mohl stahovat.
Nezkoušel.....jiný ani nemám.
- pschonmann
Vyzkoušej ! Takhle zjistiš zda je chyba v prohlizeci, nebo na serveru.kenny20 píše:Nezkoušel.....jiný ani nemám.
tak nic.....ani explorer mi to nevzal
- pschonmann
Bylo by tedy dobré sepsat kroky, které vedou k reprodukci tveho problemu. TJ co delas od zalogovani po stahnuti, naslednou chybu, prosim co nejpodrobneji.kenny20 píše:tak nic.....ani explorer mi to nevzal
klepnu na název souboru a pak na disketku.....pak se objeví chybové hlášení
Vidím, jak utěšeně rozvíjíte vlákno, když na to samé už tady pěkně rozvinuté vlákno je. Inu, komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci
.

Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem
.

- pschonmann
Prostě mě to nejde
už jsem zkusil snad všechno a prostě vůbec nicccccccccc
- pschonmann
Ja bych zkusil este vypnout nejake ty rezidentni ochrany, fw, adblocky a jine veci co blokuji reklamy, meni reffery aj. pokud mas operu zkus ji spustit bez rozsireni. Ale zas na druhou stranu rikas ze nejde v IE, tak bych to videl na nejak dalsi program, ne na prohlizec.kenny20 píše:Prostě mě to nejde
Ahoj,
já bych se problému taky připojil. Rovněž mám problém se stažením POI - nebo spíš s rozbalením ZIP souboru. Mám APPLE s OSX 10.4.11 a v ničem to nerozbalím. vždy to hodí chybu - nemožno rozbalit. Nevíte radu?
já bych se problému taky připojil. Rovněž mám problém se stažením POI - nebo spíš s rozbalením ZIP souboru. Mám APPLE s OSX 10.4.11 a v ničem to nerozbalím. vždy to hodí chybu - nemožno rozbalit. Nevíte radu?