igo železniční přejezd a radary

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

igo železniční přejezd a radary

Postby leos72 on 15.11.2010, 16:02

Prosím kam mám nakopírovat složku železniční přejezd a radary. Ty radary mi kdysi šli ale přejezdy nikdy.
Při těch radarech mi to jenom pípalo ale nemluvilo. Vím že ja potřeba mít nahranou hlášku. Mám tam nahranýho Pavla Lišku
nevím jestli to tam je nebo se musí nahrát něco jiného. Mam IGO 8.3.2. Moc děkuji za rady. :pc:
leos72
 
Posts: 3
Joined: 3.7.2010, 10:58

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby Scorpio_cz on 15.11.2010, 17:57

Věc se má tak - iGO8 "umí" vstřebat radary dvěma způsoby ( a to se týká i nebezpečných míst, přejezdů atd ...)
1) jako textový soubor (tento je importován bez směrů a úhlů radarů)
2) jako soubor .spud (tento je zpracováván včetně úhlů a radarů)

V obou případech se soubor se všemi vybranými skupinami "radarů" pohromadě kopíruje do iGO8\content\speedcam
Aby radary dělaly něco jiného než pípaly je nutné :
1) nahrát (rozbalit) do igo8\audio složky jazykovou variantu hlasového upozorňování na radary
2) nastavit upozorňování hlasem v iGO8
3) pro "radary" typu "nebezpečná místa" nebo "železniční přejezdy" se osvědčil skin DiMkA

Skin DiMkA (v české/slovenské mutaci jazyka), audio.zip a další potřebné soubory je možné stáhnout například zde :

Code: Select All
http://www.tomsoftware.net/navigace-igo.aspx


Nějaký starší .updt jsem vytvořil zde, ale vzhledem k narození druhého potomka není bohužel čas na aktualizaci :
viewtopic.php?f=12&t=3273&start=0
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby leos72 on 15.11.2010, 18:19

Můžu mít na katě ve složce speedcam
jak textový soubor tak i soubor .spud nebo musím jeden smazat?
Jestli tomu dobře rozumím tak ty přejezdy uložím taky do složky speedcam.
Tu složku audio tam nemám tumám vytvořit?
moc dík za rady
leos72
 
Posts: 3
Joined: 3.7.2010, 10:58

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby Jirásek on 15.11.2010, 19:10

Toto nepomáhá viewtopic.php?f=28&t=1588 ??
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby Scorpio_cz on 15.11.2010, 19:40

Nejsem si jist zda tam mohou být oba, nevím zda je program oba čte :zamysl:
Když chci vícero "radarů", tak je sloučím do jednoho soubou, a případně převedu na SPUD.
Tady na fóru jsou odkazy na konvertor (obousměrný :jupi: ).

Ohledně složky "igo8\audio", ano, tu je potřeba vatvořit.
Její "náplň" je na výše uvedém webu, pod odkazem "Audio" (archív je nutné do složky rozbalit).
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby leos72 on 16.11.2010, 17:34

dík za radu, ale pořád mi to nemluví. Stahnul jsen to audio a rozbalené nakopíroval na kartu a pořád mi to nemluví. jestě jednou prosím o radu
leos72
 
Posts: 3
Joined: 3.7.2010, 10:58

Re: igo železniční přejezd a radary

Postby Scorpio_cz on 17.11.2010, 13:32

Jak už jsem psal v SZ, mě to mluví se skinem DiMkA (ve variantě TomSoft).
Ten je ke stažení (včetně podpůrných souborů), na tom samém linku jako bylo to Audio.zip.
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron