Samsung Omnia II a WM 6.5

Off Topics...

Samsung Omnia II a WM 6.5

Postby Gumídek on 24.12.2013, 12:36

Je to úplně OT. Pánové neumí někdo přehrát windows mobile 6.5 na telefonu Samsung Omnia II ?? Mám je nakoplé a potřebuji nflashovat sw...
Mám ho jako pracovní.......a musí tam být WM 6.5.
Děkuji..
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: Samsung Omnia II a WM 6.5

Postby mila-p on 24.12.2013, 13:20

Přesně tenhle telefon i systém mám, ale jak to dostat do tvého bohužel vůbec netuším. Pokud se zadaří a budou finance na nový s Androidem, budu se ho pravděpodobně zbavovat. Je 3 roky starý, ale plně funkční...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
User avatar
mila-p
 
Posts: 940
Joined: 2.5.2006, 23:05
Location: Praha 8

Re: Samsung Omnia II a WM 6.5

Postby Gumídek on 24.12.2013, 14:46

Třeba ti něco přinese Ježíšek..Jinak pár známých má Omnii II, mají v nich Windows Phone 7 a chrochtají blahem...Teď hledají možnost, jak do ní dostat WP 8, prý i to je schopná udýchat v poho...

Všechno je jinak, teď se mi to podařilo rozchodit...Už to běží jak má....
Přehodilo se národní prostředí na Belgii (netuším proč)...to bylo jediné, kde jsem nebyl, a ani jsem netušil, že to může mít vliv...
Last edited by Gumídek on 24.12.2013, 15:31, edited 2 times in total.
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26


Return to Rady, Tipy, Zkušenosti

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest