GArmin nuvi 360 - nedostatek paměti
Moderátor: freewall
Re: GArmin nuvi 360 - nedostatek paměti
Neumím ti na to odpovědět - to by se muselo porovnat s jnou navigací stejného typu. Třeba se někdo ozve, kdo má stejnou mašinku. Já měl před tím StreetPilot c510 - v porovnání s nynější 755, byl pohyb podstatně trhanější, ale úplně k dokonalosti - k plynulému pohybu -ještě malinko chybí (ale už jsem spokojený). To by člověk musel mít Navigon, který údajně to lépe vykreslené ap., ale já jsem radši za Garmina
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Tak to vypadá, že to "džordžínovi" fachčí, tak to tu zamykám. Pokud by někdo chtěl na toto téma dále diskutovat pošlete SZ
Sygic, TT One mobile
Garmin nuvi 360 - nedostatok pamati 2
Zdravim pani, mam este jeden problem. Je podobny ako ten predchadzajuci. Pri nakopirovani asi 5 MB radarov do zariadenia a naslednom najduti ciela napr. Mnichov, mi pri 40 % vyhlasi tu istu hlasku: chyba vypoctu trasy - nedostatok pamati. Moze mat vplyv zhruba 65000 POI na pamat zariadenia pri vykreslovani mapy?
Diky!
Diky!
Re: Garmin nuvi 360 - nedostatok pamati 2
Odstranil som aj tie body odtial a vypisuje to stale. Ide ma z toho dr....t, pomaly prebieha vypocet trasy, ked si zvolim nejake vzdialenejsie miesto, tak to vyhlasi, predtym mi to nerobilo.
Zapisuju sa tie POI este niekde inam ako do zlozky POI v garmine? Ked ich odstranim cez poiloader tak ich vyhodi uplne?
Ide o mapy CN EU NT2010.20
Zapisuju sa tie POI este niekde inam ako do zlozky POI v garmine? Ked ich odstranim cez poiloader tak ich vyhodi uplne?
Ide o mapy CN EU NT2010.20
Chcem sa este opytat: Skopiroval som si pre istotu poi.gpi do PC, je to mozne jednoducho vratit do garminu spat prekopirovanim? Ci sa to musi opat poslat cez poiloader?
Asi ma zastrelite, ale ked som sa teraz s tym hral a v nastaveniach - navigacia - Obmedzenia: som mal zafajknute aj dialnice
, cize ked som ich odtial dal prec a dal vykreslit mapu este vzdialenejsiu tak mi to ide teraz.
Len chcem to este vyskusat s tymi radarmi, ci to pojde tiez.
Asi ma zastrelite, ale ked som sa teraz s tym hral a v nastaveniach - navigacia - Obmedzenia: som mal zafajknute aj dialnice

Len chcem to este vyskusat s tymi radarmi, ci to pojde tiez.
Doma bych klukovi řekl: "Ty jsi na zabití" 
Když v POILoaderu dáš asi v třetím kroku "odstranit POI", tak je samozřejmě odstraníš, pokud ses ptal na ten soubor .gpi - ten zase můžeš jednoduše překopírovat zpět a bude to v pohodě, jinak těch pětašedesáttisíc radarů..... nevím k čemu je ti to dobré..... no nic to vlastně není moje starost, třeba jedeš kolem světa. V každém případě to číslo je dost velké, uvědom si, že další desítky tisíc bodů se ti nainstalovaly společně s Navigatorem, tak se potom nediv, když to mašinka třeba nebude stíhat - uvidíš... třeba ne

Když v POILoaderu dáš asi v třetím kroku "odstranit POI", tak je samozřejmě odstraníš, pokud ses ptal na ten soubor .gpi - ten zase můžeš jednoduše překopírovat zpět a bude to v pohodě, jinak těch pětašedesáttisíc radarů..... nevím k čemu je ti to dobré..... no nic to vlastně není moje starost, třeba jedeš kolem světa. V každém případě to číslo je dost velké, uvědom si, že další desítky tisíc bodů se ti nainstalovaly společně s Navigatorem, tak se potom nediv, když to mašinka třeba nebude stíhat - uvidíš... třeba ne
Sygic, TT One mobile

Takze ked som ho vyriesiel tak som sem napisal odpoved...
Vyhodil som dotial tie radary a je pokoj, nech jazdi podla cedul a ziadne radary ho nenameraju...
Ale inak diky moc za rady a pomoc freewall!!!
Neděkuj, pokud umíme, poradíme
, ale holt jsi toho měl moc a procesor to nestíhal, na tvém místě bych jim tam dal Čechy a Slovensko - max. nějaký ten stát vedle kam jezdí, protože kdo ví, jak jsou aktuální ty ostatní státy.

Sygic, TT One mobile