ahoj lidi
zítra budu mít TomToma 510 a chtěl bych se pořádně seznámit s POI. Existuje někde ucelený poi.dat soubor, který by mi tam stačilo si nahrát? nebo (jestli to dobře chápu) stáhnu si to co mě zajímá a pak si podle zde uvedeného návodu soubor .dat musim vytvořit... moc se tu zatim neorientuju díky moc. Lukáš
Podstatu problému jsi to pochopil dobře.
POI.DAT si musíš vytvořit sám dle vlastních potřeb (né každý využívá všechny kategorie).
Jinak můžeš stáhnout pouze potřebnou kategorii a spolu s příslušnou ikonou uložit k mapě v TT. Těch kategorií může být i více.
Jak se říká - Hledej Šmudlo, hledej ve fóru. Mnohokrát probírané téma. Jak tvorba Poi.dat, tak i práce se samostatnými kategoriemi *.ov2.
Hodně trpělivosti a úspěchů.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Zdravím všechny,
Mám problém , jelikož začínám tak tomu všemu moc nerozumím, připojil jsem dokovací stanici a zapojil instalaci TOM TOM HOME napsalo mi to jestli chci připojit toma k PC dal jsem ano poté se na displeji objevilao nesahat na toma a já na něj sáhl tom se zablokoval?! asi zústal viset obraz tom a nic stím nelze udělat , nejde vypnout!!!!
Jestli někdo poradí co jsem provedl budu mu moc vděčen P.S.Mám TOma 910 GO, Děkuji
bobrik píše:
Zdravím všechny,
Mám problém , jelikož začínám tak tomu všemu moc nerozumím, připojil jsem dokovací stanici a zapojil instalaci TOM TOM HOME napsalo mi to jestli chci připojit toma k PC dal jsem ano poté se na displeji objevilao nesahat na toma a já na něj sáhl tom se zablokoval?! asi zústal viset obraz tom a nic stím nelze udělat , nejde vypnout!!!!
Jestli někdo poradí co jsem provedl budu mu moc vděčen P.S.Mám TOma 910 GO, Děkuji
najdi si v navodu resetovaci tlacitko, presne to same se stalo me prvni den ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
PS: Sori sa chibi a hrupki
Věř mi, že tento stav zajišeš ještě mnohokrát. Já resetuji tak 2x do měsíce, zpravidla po připojení k PC Reset je "zezadu" na konektoru - velmi malá dírka, do které musíš zastrčit něco velmi tenkého. Mě se osvědčila narovnaná kancelářská sponka... Ale nejprve čti návod!