Úplný začátečník...

Vše týkající se užívání POI, problémy, dotazy, návrhy..
Odpovědět
Rohlik
Kontaktovat uživatele:

Úplný začátečník...

Příspěvek: # 3806Příspěvek Rohlik

ahoj lidi
zítra budu mít TomToma 510 a chtěl bych se pořádně seznámit s POI. Existuje někde ucelený poi.dat soubor, který by mi tam stačilo si nahrát? nebo (jestli to dobře chápu) stáhnu si to co mě zajímá a pak si podle zde uvedeného návodu soubor .dat musim vytvořit... moc se tu zatim neorientuju ;-) díky moc. Lukáš
Jirásek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 3808Příspěvek Jirásek

Podstatu problému jsi to pochopil dobře. :P :P
POI.DAT si musíš vytvořit sám dle vlastních potřeb (né každý využívá všechny kategorie).
Jinak můžeš stáhnout pouze potřebnou kategorii a spolu s příslušnou ikonou uložit k mapě v TT. Těch kategorií může být i více.
Jak se říká - Hledej Šmudlo, hledej :lol: ve fóru. Mnohokrát probírané téma. Jak tvorba Poi.dat, tak i práce se samostatnými kategoriemi *.ov2.

Hodně trpělivosti a úspěchů.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
bobrik

Re: Úplný začátečník...

Příspěvek: # 4346Příspěvek bobrik

Zdravím všechny,
Mám problém , jelikož začínám tak tomu všemu moc nerozumím, připojil jsem dokovací stanici a zapojil instalaci TOM TOM HOME napsalo mi to jestli chci připojit toma k PC dal jsem ano poté se na displeji objevilao nesahat na toma a já na něj sáhl tom se zablokoval?! asi zústal viset obraz tom a nic stím nelze udělat , nejde vypnout!!!!

Jestli někdo poradí co jsem provedl budu mu moc vděčen P.S.Mám TOma 910 GO, Děkuji
FerdaXXL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 4347Příspěvek FerdaXXL

bobrik píše: Zdravím všechny,
Mám problém , jelikož začínám tak tomu všemu moc nerozumím, připojil jsem dokovací stanici a zapojil instalaci TOM TOM HOME napsalo mi to jestli chci připojit toma k PC dal jsem ano poté se na displeji objevilao nesahat na toma a já na něj sáhl tom se zablokoval?! asi zústal viset obraz tom a nic stím nelze udělat , nejde vypnout!!!!

Jestli někdo poradí co jsem provedl budu mu moc vděčen P.S.Mám TOma 910 GO, Děkuji

najdi si v navodu resetovaci tlacitko, presne to same se stalo me prvni den ... :)
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Obrázek
PS: Sori sa chibi a hrupki
rossini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek: # 4348Příspěvek rossini

Věř mi, že tento stav zajišeš ještě mnohokrát. Já resetuji tak 2x do měsíce, zpravidla po připojení k PC :) Reset je "zezadu" na konektoru - velmi malá dírka, do které musíš zastrčit něco velmi tenkého. Mě se osvědčila narovnaná kancelářská sponka... Ale nejprve čti návod!
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Odpovědět