Diky moc za informaci

Henry píše: Takže jsem doplnil [Yxx] do názvu položek u radarů a vytvořil novou kategorii CZ-Radary_usekove a přiřadil je Baharisovi. Takže můžete začít aktualizovat data...
I když tuto diskuzi z povzdálí sleduji, tento příspěvek mě nějak unikl a narazil jsem na něj zpětně, při procházení historie. Omlouvám se tudíž za nereagování.bloodik píše: Takze otazka na admina Radaru: muze se akce "prejmenovani vsech POI" (pridani [Xxx] na zacatek nazvu) spustit ?
Muzete pak pozadat prispevatele, aby, pokud mozno, doplnili rychlostni data u jednotlivych radaru?
P.S. ... pokud se Vam na tuto akci nedostava casu, nabizim "prevzeti" sekce Radary do spravy, treba docasne. (Tedy pokud bych dostal, jako "mistni novacek", duveru kolektivu)
bloodik píše: Jeste bych mel jeden navrh pro Henryho ... u vsech Mobilnich radaru nastavit jako Rychlost udaj 50km/h ... ... vyjimka je pouze u dalnicnich radaru a ty jsou dle nazvu jasne identifikovatelne.
Na pripadnou nepresnost v defaultni 50km/h rychlosti mistni jiste upozorni.
Henry píše: Hotovo, u všech nezadaných bylo nastavena "padesátka", u dálnic "stotřicítka"...
libor_m píše: Taky si vezmu nějakou tu dovolenou, takže budu rád, pokud se s bloodikem budu moct domluvit, že to potom za mě na 14 dní vezme (počítám koncem srpna)![]()