Asus R700t a POI

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Asus R700t a POI

Postby pohjar on 1.8.2008, 11:32

Koupil jsem si navigaci Asus R700t s iGo 8 a nevím jak do ni dostat body zájmů .Poraďte prosím. :(
pohjar
 
Posts: 3
Joined: 1.8.2008, 10:46

Re: Asus R700t a POI

Postby Docent on 1.8.2008, 12:19

Ideální bude, když si tady k tomu najdeš nějaké povídání, třeba tady a nebudeš kvůli tomu zakládat nové vlákno :zed: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Asus R700t a POI

Postby pohjar on 1.8.2008, 13:08

Docent wrote:Ideální bude, když si tady k tomu najdeš nějaké povídání, třeba tady a nebudeš kvůli tomu zakládat nové vlákno :zed: .

Tam jsem se toho moc k tomuto přístroji nedočetl.Ono to totiž není klasické PDA.Na Ipaqu a na Miu A701 to jde bez problémů.
Tady jsem zkusil nahrát KLM soubor ,jak je to na té stránce popsáno a navigace už nenaběhla.Taková rada, jako nauč se číst
mě moc nepomůže.
pohjar
 
Posts: 3
Joined: 1.8.2008, 10:46

Re: Asus R700t a POI

Postby Baharis on 1.8.2008, 14:43

Nezlob se na Docenta. Takoví chytráci kteří si koupí navigaci, zaregistrují se, nepřečtou si diskusi a hned volají Pomóóóc, takoví se tu vyskytují často. Proto tě odkázal na patřičné fórum.
Nicméně to asi máš naštudované. Ale pokud se tvůj Asus, resp. i-Go nechová standardně, tak ti asi poradí pouze ten, kdo jej vlastní. A o takovém tu nevím. Nebo zaměstnanci zavedeného kameného obchodu, pokud by jsi to tam bral, případně dotaz na dovozce.
Promiň mi malé rýpnutí. Je lépe se o funkce zařízení a jejich reference zajímat ještě před koupí.... :mrk:
GARMIN nüvi 670
User avatar
Baharis
 
Posts: 660
Joined: 1.10.2005, 18:46
Location: Hodonín

Re: Asus R700t a POI

Postby Docent on 1.8.2008, 14:52

Druhá možnost pak je koupit strejdovi Gůgglovi flašku a požádat ho, aby ti to našel :usmev: .

No nic, protože jsem dobrák od kosti, tak jsem to udělal za tebe. Tady v diskusi někdo tvrdí: "dohrati poi z pocitace do igo8 je samozrejme mozne, staci vytvorit soubor kml (napr. poieditem) a dohrat ho do igo8/content/userdata/poi". A protože je v tom normální iGO 8, nemám důvod tomu nevěřit. Navíc už někdo psal (tuším na ce4you.cz), že mu to s tímhle přístrojem funguje.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Asus R700t a POI

Postby pohjar on 1.8.2008, 16:42

Jak už jsem se zmínil soubor kml jsem dohral do "igo8/content/userdata/poi".(Složku userdata/poi jsem musel vytvořit,protože tam nebyla) Potom jsem přístroj restartoval v normálním režimu,začala nabíhat navigace a když se objevilo starting ,tak to vytuhlo a nic se nedělo.Po pěti minutách jsem to vypnul ,smazal userdata/poi i kml souborama,restartoval navigaci a už to naběhlo bez problémů,ale hold bez těch nových bodů zájmů.Takže tudy zřejmě cesta nevede.
pohjar
 
Posts: 3
Joined: 1.8.2008, 10:46

Re: Asus R700t a POI

Postby Jirásek on 3.8.2008, 20:54

Někde jsem četl, že pokud je "importovaný" soubor hóóóódně veliký, tak to přechroustání při prvním startu po nahrání či změně může trvat hodně dlouho, na jednom fóru (bohužel si nepamatuji kde) kdosi tvrdil o cca 2M souboru kolem 15 minut.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Asus R700t a POI

Postby Docent on 4.8.2008, 0:05

Strejdo klídek, někteří jedinci dokáží nas*at svůj dotaz na 8 serverů do 36 fór, a když v jednom dostanou odpověď, tak už se pochopitelně neobtěžují dát vědět, že už vědí... Takže já bych prostě na tyhle x-krát probírané věci vůbec neregáloval :usmev: .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Asus R700t a POI

Postby lenoši on 19.9.2008, 19:37

Já mám r700t koupenou dneska a chtěl jsem tam dodat svoje poi (soubory kml ztáhnuté z poi.cz), ale udělal jsem v gpsce složku userdata\poi a nahrál tam ty svoje poi body. Je pravda, že gps startovala delší dobu, ale potom když najela dal jsem poi body a byly tam jen ty obyčejné ty moje tam nebyly, tak by mě zajímalo kde je zakopaný pes.
Asus R700T s Igo Priimo 1.2 v9.2.0.191493
User avatar
lenoši
 
Posts: 6
Joined: 30.12.2007, 14:28

Re: Asus R700t a POI

Postby Docent on 19.9.2008, 19:58

A opravdu tam nejsou, tj. nevidíš je (pokud máš nastaveno, že se mají zobrazovat), nebo to jenom píše, že je tam 0 bodů?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem :hmm: .
Docent
 
Posts: 1648
Joined: 14.7.2006, 15:39

Re: Asus R700t a POI

Postby lenoši on 19.9.2008, 20:26

Když dám hledat, poi body a zadám adresu atd. ukáže mi to jen ty původní, ale ty svoje tam vůbec nevidím. Jestli musím někde nastavit jejich viditelnost, tak kde?

P.S. Takový menší problém je, že když to připojím k noťasu řekne mi to neznáme zařízení a to používá win xp.
Asus R700T s Igo Priimo 1.2 v9.2.0.191493
User avatar
lenoši
 
Posts: 6
Joined: 30.12.2007, 14:28

Re: Asus R700t a POI

Postby lenoši on 20.9.2008, 11:33

Poradí mě vůbec někdo nebo tu gpsku budu muset vrátit do obchodu. Nemůžu tam dostat ty poi dle uvedených rad zde na foru a navíc nevím jak to spárovat s pc, když to napíše neznáme zařízení. Hledal jsem rady kde se dalo, ale nikdo mi neporadil neodpověděl.
Asus R700T s Igo Priimo 1.2 v9.2.0.191493
User avatar
lenoši
 
Posts: 6
Joined: 30.12.2007, 14:28

Re: Asus R700t a POI

Postby Jirásek on 20.9.2008, 15:13

Nebuď netrpěliv, on se jistě někdo ozve. Pro jistou jsem to přesunul do sekce iGo, kde je větší naděje na odpověď.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Asus R700t a POI

Postby lenoši on 20.9.2008, 19:09

Ok dík ty nejdůležitější co jsem potřeboval, jsem si dal ručně.
Asus R700T s Igo Priimo 1.2 v9.2.0.191493
User avatar
lenoši
 
Posts: 6
Joined: 30.12.2007, 14:28

Re: Asus R700t a POI

Postby jiritesar on 2.3.2009, 21:02

Ahoj, s POI Ti moc zatím nepomohu, ale co se týká spárování, zkusil si připojit USB kabel a pak navigaci restartovat přepínačem naspod??
Já to udělal a hned po restartu Ti navigace nabídne, v jakém režimu ji chceš nastartovat. Po zvolení režimu Ti i WinXP naleznou správné zařízení ;-)
jiritesar
 
Posts: 2
Joined: 23.2.2008, 22:13


Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests