Radary v iGO

Vše o navigacích značky iGO a Mio

Moderator: Scorpio_cz

Re: Radary v iGO

Postby Scorpio_cz on 15.10.2008, 22:09

21let wrote:Diky za info, zkusim zmenit SKIN, ale zvlastnmi je i to, ze kdyz v mape zadam navigovat na nejakou adresu, tak se mi zobrazi nabidka, zvlit jako cil a kdyz na to kliknu tak se mi nevypocita ani trasa k ulici kterou potrebuji


Asi nemáš instalaci iGO8 v pořádku. Zkus atualizovat alespoň na verzi 8.0.0.49545, na tu jsou výrazně kladné odezvy.
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: Radary v iGO

Postby 21let on 16.10.2008, 8:50

Tak jsem zaktualizoval na verzi 54000, navigovat tedy jde tak, ze si vyberu ulici a kliknu dole na symbol "METRU", pak kliknu na dalsi obrazovce na t¨lacitko nastavit jako cil, pak se mi cesta prepocita, doufam, ze to delam dobre. Zvlastni je, ale to, ze se mi pri naimportovani radaru, zobrazuji jen nektere radary ve meste vzdalenem 15km, ale je to asi tim, ze u nas krom "svetelnych" radarů není žádný. V minulých radarech, ale byly i místa, kde normálně městská policie měřívá nejčastěji, bohužel v těchto to asi není :-(
21let
 
Posts: 7
Joined: 15.10.2008, 10:47

Re: Radary v iGO

Postby Scorpio_cz on 16.10.2008, 9:07

U těch radarů je nejlepší ten "vygenerovanej" soubor vždycky smazat a pak podstrčit "nový" txt soubor.
Já osobně ale využívám práce kolegy Jaspera (tímto ještě jednou děkuji 8-) ) z tohoto vlákna :

viewtopic.php?f=12&t=2221&p=21203#p21203

V příspěvku "od Jasper v 19.9.2008, 7:53" je odkaz na externí fórum kde je ke stažení připravený (a často aktualizovaný) soubor s radary ČR a SR v "nativním" formátu pro iGO8.

Doporučuju zazálohovat a promazat adresář "speedcam", nahrát tam (po odzipování) zmíněný ".spud" soubor, a vyzkoušet.
User avatar
Scorpio_cz
 
Posts: 678
Joined: 5.6.2008, 21:21

Re: Radary v iGO

Postby 21let on 16.10.2008, 9:15

Diky za info, prostuduju, ja ten adresar vzdycky promazu a nahraju znovu, ale i tak tam ty radary nejsou ... Vyzkousim tedy odkaz co jsi poslal. Uvidime jak si to poradi :-) Diky
21let
 
Posts: 7
Joined: 15.10.2008, 10:47

Re: Radary v iGO

Postby 21let on 16.10.2008, 9:30

Tak jsem si stahl dany soubor, nakopiroval a stejne se mi tam opet ten radar nezobrazuje. Nevadi, pokusim se nekde sehnat jak nacpat do IGO 8 i radarove kontroly, pokud to nejak pujde ...
21let
 
Posts: 7
Joined: 15.10.2008, 10:47

Re: Radary v iGO

Postby Jirásek on 16.10.2008, 20:31

Jednoduchá kontrola, jestli nehoníš blbosti:
U tebou sledované kategorie radarů klikni na "globus", spustí se ti amapy i s ukázkou radarů dané kategorie. Můžeš porovnat, co je v kategorii a co ti ukazuje navi.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: Radary v iGO

Postby 21let on 27.10.2008, 12:31

Toto jsem si ani nevsiml, v mapach se mi to zobrazuje. Jenze ja stahuju jen radary v txt pro iGO, mobilni radary i stacionarni nevim jak do iGO nacpat, aby me upozornovali jak na ty radary, ktere stahnu v txt :-(
21let
 
Posts: 7
Joined: 15.10.2008, 10:47

Previous

Return to iGO / Mio

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest