Jak pise Libor, ja osobne pouzivam TT+GPSAuto a mam nastaveny limity 30-50-90-130. Na dalnici idealni, jedu a pokud mi PDA pipne uberu, jinak na 130 km/h je na tachometru cca 140 (ale to uz tu bylo nekolikrat zminovano).
Ja jsem taky zkousel cca pred 1/2 rokem IGO, ale vratil jsem se k TT, je to mozna subjektivni, ale zkratka nejak mi nesedlo, jednak bylo moc ukecane a rozvrzeni obrazovky mi nevyhovovalo. Ale jak rikam na TT jsem zvykly vice nez rok, takz ejde spise o subjektivni pocit.
RADARY vs hlidani rychlosti
TOHLE JE HEZKE http://auto.idnes.cz/mytne-brany-budou- ... tomoto_fdv
No, velmi HEZKÉ. Jsem zvědavý, jestli pak přestanou ti, co mě ve 140ti předjíždí tak rychle, že nestačím pomalu ani potřehnout jejich SPZ....
V každém případě asi pak na dálnicích zmizí mob. i stac. měření rychlosti. Pomalu se dostáváme do scénářů filmů sci-fi. Kontrola vždy a všude, každé 2 hod. se ti ozve z reproduktoru: "Vem si prášek!"
V každém případě asi pak na dálnicích zmizí mob. i stac. měření rychlosti. Pomalu se dostáváme do scénářů filmů sci-fi. Kontrola vždy a všude, každé 2 hod. se ti ozve z reproduktoru: "Vem si prášek!"
GARMIN nüvi 670
No fakt uz se nemuzu dockat az neco takoveho na mitne brany nasadi..
To uz bude asi k nevydrzeni... jedine, ze bude hodne odpocivadel.. Vletim pod brano 160, skocim na odpocivadlo, dam si pauzu a pojedu dal
Vim, ze tak to nepujde.. Na masine nemam znacku, ale autem... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
To uz bude asi k nevydrzeni... jedine, ze bude hodne odpocivadel.. Vletim pod brano 160, skocim na odpocivadlo, dam si pauzu a pojedu dal
Vim, ze tak to nepujde.. Na masine nemam znacku, ale autem... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr