garmin 1490TV
Moderátor: freewall
garmin 1490TV
dobrý den, koupil jsem si garmin 1490TV a jak už název napovídá, má to zabudouvanou televizi
avšak mam problém, je tam televize jen německá, britská a ještě pár dalších, ale žádná česká !!!
jde to tam nějak nahrát nebo zprovoznit ? se mi zdá dost uhozený, když si to koupim kuli televizi a vlastně tam vůbec neni
takže kdo má tento přístroj mohl by poradit ?
avšak mam problém, je tam televize jen německá, britská a ještě pár dalších, ale žádná česká !!!
jde to tam nějak nahrát nebo zprovoznit ? se mi zdá dost uhozený, když si to koupim kuli televizi a vlastně tam vůbec neni
takže kdo má tento přístroj mohl by poradit ?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: garmin 1490TV
Jestli jsem dobře pochopil ze základní specifikace, má to DVB-T přijímač. Z toho co píšeš, je tam asi něco předladěno. Většinou se u DVB-T přijímačů postupuje podle nabídky v menu - automatické ladění. Při dostatečném signálu se naladí příslušné multiplexy.
V návodu by to mělo být posáno. Bývá k dispozici i funkce vymazání uložených multiplexů. Je možno postupovat i touto cestou, vymazat uložené (asi předinstalované) multiplexy a poté přijímač znovu naladit.
V návodu by to mělo být posáno. Bývá k dispozici i funkce vymazání uložených multiplexů. Je možno postupovat i touto cestou, vymazat uložené (asi předinstalované) multiplexy a poté přijímač znovu naladit.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Věc se má takto...když vlezu do položky televize jsou tam tři ikonky.
1) Průvodce (v něm jin není)
2)Vyhledání kanálů
3)Nastavení TV
v nastavení je toto : nastavení regionu...na výběr je : Austrálie, rakousko, belgie, dánsko atd....ale česká republika neni
pak jsem zadal vyhledání a tam se začlo vyhledávat jen v tom regionu, který byl zadán v nastavení (ikonka 3) např. Německo
no, začlo to vyhledávat v německém regionu a našlo to asi 20 frekvencí, ale nevím jak nebo co s nimi dělat, spustit to nejde, ani nijak upravit nebo cokoliv s tím udělat
čili nic přednastaveno ani předinstalované stanice nebyly
1) Průvodce (v něm jin není)
2)Vyhledání kanálů
3)Nastavení TV
v nastavení je toto : nastavení regionu...na výběr je : Austrálie, rakousko, belgie, dánsko atd....ale česká republika neni
pak jsem zadal vyhledání a tam se začlo vyhledávat jen v tom regionu, který byl zadán v nastavení (ikonka 3) např. Německo
no, začlo to vyhledávat v německém regionu a našlo to asi 20 frekvencí, ale nevím jak nebo co s nimi dělat, spustit to nejde, ani nijak upravit nebo cokoliv s tím udělat
čili nic přednastaveno ani předinstalované stanice nebyly
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě, jak to může vyhledávat v Německu (teda jestli nejsi z Aše). Ono to samozřejmě vyhledává kanály, ale u nás. Tam jde o normy. Zkus okolní státy, většinou se na něco chytneš. To německo by konrétně mohlo fungovat. Bohužel nepíšeš v jaké oblasti/regionu/městě to zkoušíš. Je tam pokrytí signálem digitální televize? Ono se těžko radí, když má člověk pár informací. Pokud by jsi to napsal do profilu, nemusím se tak blbě ptát.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Nevím, abych tu neprudil...přečtu si znova příručku jestli jsem něco nepřehlédl.
Zkusím to ještě zítra ráno a napíšu jak jsem dopadl. Jinak jsem z Mostu a digitální vysílání tu máme.
Zatím Vám děkuji za snahu, ozvu se zítra
Zkusím to ještě zítra ráno a napíšu jak jsem dopadl. Jinak jsem z Mostu a digitální vysílání tu máme.
Zatím Vám děkuji za snahu, ozvu se zítra
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tady nejde o pruzení.
V Mostě by německá DVB-T mohla chodit.
Ale každopádně by to mělo naladit i naše multiplexy.
Tady je něco o DVB-T http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/ u nás v ČR.
V Mostě by německá DVB-T mohla chodit.

Tady je něco o DVB-T http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-t/ u nás v ČR.
Takže jsem to už nastavil. Nejspíš to bylo nedostatečným signálem. Nevím proč se zezačátku nastavuje region, když je to uplně jedno. Našlo mi to asi 18 kanálů, včetně Nova, Nova Cinema, Prima Cool a dalších...děkuji za pomoc
......čéče to ani nevím, že takoví garminové existují....
, proto na to koukám jako zjara

Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
No ano, kupoval si to táta. Ale teda jen to fakt jen navigace + televize. Nic jiného, např. kamarád má daleko lepší od TomTom,
má tam daleko víc funkcí včetně mp3 přehrávače, interní paměť 4Gb, Fm tunner a mnoho dalšího.
Tahle umí fakt jen navigovat...
no, ale kuli tomu si jí táta koupil, že to umí..
já měl původně v plánu koupit DVD player EONON E1025E s navigací iGo8
http://www.eonon.com/productShow.aspx?p ... 5E&pid=566
což byla naprostá bomba, ale pochybnej prodejce, takže jsem nakonec do toho nešel...
má tam daleko víc funkcí včetně mp3 přehrávače, interní paměť 4Gb, Fm tunner a mnoho dalšího.
Tahle umí fakt jen navigovat...

já měl původně v plánu koupit DVD player EONON E1025E s navigací iGo8
http://www.eonon.com/productShow.aspx?p ... 5E&pid=566
což byla naprostá bomba, ale pochybnej prodejce, takže jsem nakonec do toho nešel...