Jednoznačně jít cestou pokroku. Nevyvíjet systém pro něco, co je na ústupu.Henry píše: ...stojíme před otázkou: Udělát méně funkcí, méně uživatelsky příjemnou práci, ale kompatibilní i pro IE6 anebo hodně vychytávek a možností, ale jen pro moderní kvalitní prohlížeče FF a IE7 (Operu ladíme po dokončení etap zvlášť)?
Mapa POI
Re: Mapa POI
GARMIN nüvi 670
jj, souhlas. To by si taky za chvíli někdo mohl vzpomenout, že používá Windows for Workgroups 3.11...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Jsem taky toho názoru, jít cestou pokroku. Jen bych k mapě dopsal něco takového, jako že pouze pro IE7, FF, Operu, nebo se za chvilku z dotazů proč mi to nejde.... zblázníte.
Třeba já dělám v "podniku" , kde je něco kolem 450 PC. No a protože je admin ....., na všech PC je jen IE 6 a nic jiného tam nejde nainstalovat. On ten blázen dokonce všechny nové PC, které měly od výroby předinstalované a aktivované Win XP, přeinstaloval na jeho oblíbené Win 2000.
Třeba já dělám v "podniku" , kde je něco kolem 450 PC. No a protože je admin ....., na všech PC je jen IE 6 a nic jiného tam nejde nainstalovat. On ten blázen dokonce všechny nové PC, které měly od výroby předinstalované a aktivované Win XP, přeinstaloval na jeho oblíbené Win 2000.
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
imaster@seznam.cz
Tomu moc nerozumím. Ty máš zaměstnavatele který ti v pracovní době dovolí serfovat po internetu a stahovat body zájmu?
Promiň
Promiň
GARMIN nüvi 670
U mně je to trošku složitější, pracuji v té budově,pracuji pro ně a nejsem zaměstnanec té firmy. Ale veškeré vybavení mám k dispozici od nich. No a protože nejsem jejich zaměstnanec, mám volnost v těchto věcech. Je to trochu složitější, ale takto to funguje a neptejse, kdo mě platí......
Peugeot 206 1.1i 2004
imaster@seznam.cz
imaster@seznam.cz
Jednoznačně pro pokrok, s ttím jak dříve uvedeno, nějaké upozornění že v IE6 nemusí vše fungovat.
To Henry : no posledne si vypadal daleko zdraveji nez popisujes
To Henry : no posledne si vypadal daleko zdraveji nez popisujes
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Ještě jsem zapomněl, že jsem byl naposledy na tetanovce před 14-ti rokama
Takže se musím dát dokupy do konce roku a pak zas půjdu k doktorovi, až bude reforma zrušená
Takže se musím dát dokupy do konce roku a pak zas půjdu k doktorovi, až bude reforma zrušená